Ελληνικές ιστοσελίδες για αεροπορικά εισιτήρια

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Ελληνικό διαδίκτυο. Όλος ο κόσμος αναζητά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και γενικότερα τρόπους ώστε να ταξιδεύει οικονομικά. Η Ελλάδα, που είναι και ένας μαγευτικός ταξιδιωτικός προορισμός, προσφέρει αρκετά οικονομικές πτήσεις από και προς τα μέρη μας. Ακόμα και για πτήσεις εξωτερικού, τα αεροπορικά τέλη και οι ναύλοι, καθιστούν τα αεροπορικά εισιτήρια ιδιαίτερα οικονομικά και προσιτά.

Ποιες όμως είναι οι καλύτερες Ελληνικές ιστοσελίδες για να κάνετε τις κρατήσεις σας; Από ποια websites θα έχετε τη καλύτερη δυνατή τιμή;

 

Πως δουλεύουν τα αεροπορικά εισιτήρια και οι online κρατήσεις

Τα αεροπορικά εισιτήρια προμηθεύονται από μια κεντρική βάση προς τους πράκτορες ή βάση συμφωνιών των αεροπορικών, απευθείας με τα ταξιδιωτικά γραφεία(σε περιπτώσεις προσφορών,κτλ). Έτσι, σχεδόν το σύνολο των πρακτόρων αγοράζουν τα αεροπορικά εισιτήρια στην ίδια τιμή και μετά είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, τι ποσοστό κέρδους θα υπολογίσουν επί της τιμής. Γι’αυτό και τις περισσότερες φορές οι τιμές μεταξύ των γραφείων είναι μικρές.

Πως όμως θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές και τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια;

Ένας σωστός προγραμματισμός για το ταξίδι σας, απαιτεί μια έγκαιρη και συνεχή έρευνα γύρω από τα εισιτήριά σας. Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που προσφέρουν αεροπορικά όμως μόνο λίγες από αυτές ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τις άψογες τιμές.

SkyScanner

Ίσως η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια. Διαθέτει στη βάση της όλες τις αεροπορικές εταιρείες από σχεδόν όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε ως μια απλή μηχανή αναζήτησης που συγκρίνει τιμές και πλέον, μετά την εξαγορά της από Κινέζικο όμιλο, είναι νο1 στις απευθείας κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων. Στη skyscanner θα βρείτε όλες τις πιθανές λύσεις για το δρομολόγιό σας και επίσης όλες τις εταιρείες που το προσφέρουν. Έτσι έχετε την επιλογή να επιλέξετε την πιο οικονομική και πιο συμφέρουσα λύση. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρείτε επίσης εξτρά υπηρεσίες όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, υπηρεσίες διαμονής, κ.α. Μπορείτε να βρείτε τα αεροπορικά skyscanner στην διεύθυνση https://www.travelo.gr/skyscanner-fthina-aeroporika-me-tin-skyscanner/

Travelo

Η Travelo είναι μια Ελληνική υπηρεσία που σκοπό έχει να συγκεντρώσει όλες τις προσφορές από αεροπορικά εισιτήρια και να σας προσφέρει την πιο οικονομική λύση στο ταξίδι σας. Η ιστοσελίδα έχει στη βάση της όλες τις αεροπορικές εταιρείες και συνεργάζετε με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία. Εσείς απλώς γράφετε τα στοιχεία ταξιδιού όπως μετάβαση και επιστροφή και η ιστοσελίδα σας συνδέει με το αντίστοιχο γραφείο ή απευθείας με την αεροπορική εταιρεία. Τα αεροπορικά εισιτήρια Travelo εκδίδονται στο λεπτό, online και εσείς απευθείας παίρνετε στα χέρια σας το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Τέλος, στην ιστοσελίδα της Travelo θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από το ταξίδι σας, οδηγούς πόλεων,χρήσιμα άρθρα, κτλ.

AirTickets

Η airtickets είναι από τα μεγαλύτερα γραφεία τουρισμού στη χώρα μας. Οι βασικές τις υπηρεσίες κυμαίνονται γύρω από τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και τις υπηρεσίες διαμονής. Τα αεροπορικά airtickets περιλαμβάνουν όλες τις γνωστές αεροπορικές εταιρείες και το σύστημα κρατήσεων της airtickets είναι από τα πλέον εξελιγμένα στην Ευρώπη και όχι μόνο. Η αιρτιψκετς κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων και το οποίο χρόνο με το χρόνο διευρύνεται. Η εταιρεία, μετά την εξαγορά της TravelPlanet24 είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο στη χώρα μας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη με τις περισσότερες κρατήσεις να αφορούν τα αεροπορικά εισιτήρια.

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για την κράτηση των αεροπορικών;

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος ούτε σωστή ή λάθος στιγμή. Τα αεροπορικά εισιτήρια πρέπει να τα κάνετε κράτηση τη στιγμή που τα βλέπετε, εφόσον η τιμή σας ικανοποιεί. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση μετά από λίγες ώρες οι τιμές να αλλάξουν – προς τα επάνω – ή ακόμα δυσάρεστα οι θέσεις να εξαντληθούν. Έτσι, όταν βλέπετε μια καλή προσφορά να προχωράτε άμεσα στη κράτηση και να μη κάνετε δεύτερες σκέψεις ότι μπορεί να πετύχετε ακόμα καλύτερη τιμή εάν περιμένετε!

Ο σωστός προγραμματισμός και η έγκαιρη κράτηση εισιτηρίων και δωματίων, θα σας εξασφαλίσουν ένα ήρεμο και οικονομικό ταξίδι. Όσο αφήνετε τις διακοπές σας για τελευταία στιγμή, τόσο το budget θα ανεβαίνει και το άγχος ν μην βρείτε, θα αρχίσει να σας κυριεύει!

You may also like